Share
 
 
 
 
 
 
 
Lieve ,

De week vliegt voorbij. We hebben super leuke activiteiten gepland staan.

Ik zou zeggen scroll door de brief heen om te zien wat er allemaal te doen is.


De week is de winkel open:
Donderdag 15e  -    9 - 13u open
Vrijdag        16e  -  14 - 18u open
Zaterdag     17e  - 10-17u Grande Open Dag

Helaas heeft Monique te kennen gegeven dat zij wegens privé omstandigheden a.s. zaterdag de 17e geen akte présence kan geven.

Maar 2 andere lieve meiden hebben zich spontaan gemeld:

Creatieve inloopworkshop

Mandy Hoekveen zal zaterdag in de winkel te vinden zijn met creatief materiaal, je kunt bij haar langslopen en een eigen kaart maken of je kiest ervoor heerlijk mandala te kleuren. Ze heeft jarenlang demo's verzorgd en je kunt ook haar eigen gemaakte kaarten aanschaffen bij ons in de winkel.
Mandy is aanwezig van 10.00 tot 13.00 en van 15.00 tot 16.30.

Edelsteen advies via de Pendel van Paula
Paula van Geffen heeft zich de afgelopen jaren verdiept en gewerkt met een pendel. Zij kan met hulp van haar gidsen veel informatie voor je uit pendelen. Paula heeft haar eigen stijl ontwikkelt. Zaterdag staat zij paraat met haar pendel. Zij verzorgd edelsteen advies op maat inclusief een korte bij de steen passende boodschap.
Paula is aanwezig van 12.00 tot 17.00.Nieuw in de praktijk
Ik heb vorige week een training gevolgd om te werken met de activaties en energieen ontwikkelt door Janosh. De eerste klanten uit de praktijk heb ik al met de kaarten kennis laten maken. En tijdens de VIP avond zal ik met jou aan de slag gaan met een activatie. Dat beloofd echt een magische avond te worden gevuld met Zelfliefde, edelstenen en energie. Vanuit ontspanning groeien. Hoe gaaf is dat!!
Nu Aanmelden


Liefs LeoniekeOp 20 april heerlijk een vrije, vrijdag avond voor jou en 12 anderen. Voel je een VIP - uit liefde voor jezelf en door jezelf.
Omringt door de helende kracht van edelstenen.Deze Rozenkwartsen hebben een zeer krachtige en tevens liefdevolle hoogfrequente energie die je weer onvoorwaardelijke liefde helpt herinneren. Deze fantastische kristallen zijn verbonden met de energie van Lemurië.

Behalve de roze straal 41 %, heeft rozenkwarts ook de blauwe straal 23 %, de witte straal 18 % en de heldere straal 18% in zich. Zonder ego stimuleert het je paranormale gaven en inter-dimensionale communicatie. Het tilt meditatie naar een hoger niveau.

Rozenkwarts heelt boosheid, schuldgevoel, jaloezie, spanning en stress en is een specialist in heling op het gebied van mannen- of vader figuurzaken die vaak diep weggestopt zijn.

-------------------

Deze week is de uitdaging lief te zijn voor jezelf.
We zitten allemaal vol met oordelen. Oordelen over onszelf, uit onze jeugd maar ook overtuigingen uit ervaringen uit vorige levens kunnen je ontzettend dwarsbomen. Je bent je er niet bewust van dat blijkt wel in mijn praktijk.


Steeds meer mensen weten de weg naar de praktijk de vinden en herkennen wel de patronen maar komen er zelf niet uit. Ook ik heb mijn eigen spiegels en coaches die mij hebben helpen groeien en stukken helen of transformeren. En het toffe vind ik - ik ben zelf ontzettend gegroeid en ga met veel dingen anders om dan voorheen. Maar ook de klanten uit de praktijk zie ik in de weken erna op hun eigen wijze stappen zetten buiten die gebaande paden. Dat maakt mij een trots en dankbaar mens.

10% korting op de aankoop van deze Rozenkwarts.
Deze aanbieding is geldig tot 20 maart.


 
Aanmelden voor de workshop van Barry Voeten - Ontdek de verborgen kracht van bomen is nog steeds mogelijk!

Vooraankondiging
En ik zet deze week nog een nieuwe workshop (serie) op mijn facebookpagina die verzorgd zal worden door Joke Visker speciaal voor vrouwen!
  • Wie is er klaar voor een groeispurt?
  • Wie wil er anders in het leven gaan staan?
  • Wie wil zich gelukkiger gaan voelen?
  • Wie wil zijn toekomst met meer (zelf) vertrouwen en plezier tegemoet?

In april start ik met de reis waarbij we gebruik maken van de kennis die in jouw lichaam besloten zit. We zullen vanuit ontspanning en liefde voor jezelf werken aan persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei.

Je zult gaande weg de reis merken dat je echt jezelf ontwikkelt van Samantha 1.0 groeit naar Samantha 2.0.

Wie wil dat nou niet?

 
Welke steen trekt jouw aandacht?
Lees onderaan de nieuwsbrief welke steen, welke energie in zich draagt.
 


Ben jij erbij 22 maart?? ONLINE SALE AVOND


Om 20uur gaan we in de facebook groep elke 3 minuten - gedurende een uur - producten uit onze fysieke winkel plaatsen.
Dit zijn dus producten die online niet terug te vinden zijn.
Je bent van harte welkom om aan te sluiten in de groep en te zien of hier jouw lang gezochte edelsteen tussen zit. Of misschien word je aangetrokken tot een steen waar je nog nooit van gehoord hebt?

Lukt het niet om vanavond online te zijn?
Noteer dan de 20e om 20u in je agenda. Dan doen het nog een keer maar dan met andere edelstenen en aanverwante producten.

Aanmelden bij de groep doe je hier


Trek jij je stoute schoenen aan?

15 April van 10-16 uur

Elk seizoen kent zijn eigen schoonheid.
De Natuur bevat helende krachten.
Je bent toch gek als je daar niet van wilt profiteren?

Onder leiding van Leonieke Paalvast
Trek je een hele dag uit voor jezelf
Ga je de intentie zetten voor het komende seizoen: De Lente.

Deze speciale dag wordt 4 keer per jaar georganiseerd.
 
 
Uit de Praktijk

In 2018 ga ik verder met jullie, de verdieping.
De trap af naar beneden.
Indalen
Werken aan het innerlijk kind
Wie ben je
Waar ben je goed in
Wat hoort wel bij jou en wat niet
Waar wil jij afstand van doen
Welk aangeleerd gedrag wil jij jezelf van bevrijden
Welk oneigenlijke angst draag jij elke dag mee
Wat is er uit de vorige generatie meegekomen


Ik begeleid mensen in mijn praktijk om een helder beeld en meer eigenwaarde over zichzelf te krijgen door te werken met het innerlijk kind, onverwerkte emoties/ervaringen die uit je jeugd, vorige generatie of vorige levens afkomstig kan zijn en je ervan weerhouden je stralende zelf te zijn.
Ik ben hierin heel intuitief, creatief en begeleid je in het contact met je innerlijk kind afgestemd op wat werkt voor jou. En dat kan bij de een direct in de eerste sessie zijn maar kan ook een aantal sessies overheen gaan. Ik volg hierin jouw tempo...hoofd, hart, intuitie.
Vanuit een holistisch perspectief.
Alleen in onze winkel te vinden zijn de Lotus lichten nu sinds 2 weken staan ze er te shinen.


 
Boodschap van Aartsengel Gabriel

Je zult binnenkort positief nieuws krijgen. De kanalen voor duidelijke en eerlijke communicatie staan nu open. Houd je hart open en vertel je waarheid vol liefde, zonder angst.
Terugkoppeling van de steen van jouw keuze

1 Amazoniet
Zie je er tegenop om afscheid te nemen of heb je recent afscheid genomen? Weet dat wanneer je die vertrouwde deur sluit er een ander open gaat. Wanneer je klaar bent om te verkennen wat er achter de deur staat zal je vizier scherp gesteld kunnen worden.

Amazoniet helpt je om dit proces te versoepelen. Lees de werking van Amazoniet hier:
http://shop.praktijkdeverrijking.nl/…/edelst…/a-h/amazoniet/

2 Rode Aventurijn Zorg voor een goede hartsverbinding met jezelf. Wanneer het contact met je hart verbroken, verminderd of slecht is, maakt dit je onzeker over je pad. Doe ik het wel goed, is dit wat de bedoeling en je vraagt geregeld feedback van anderen. Dit komt doordat de verbinding met je hoofd op dat moment sterker is. Voor jou is het nu van belang dat intuitie en verstand in evenwicht komen. Maak meer contact met het vrouwelijk element in jou. Wanneer voel jij jou op en top vrouwelijk?
Lees hier de werking van Rode Aventurijn.
http://shop.praktijkdeverrijking.nl/…/aven…/rode-aventurijn/

3 Grabbo / Mystic Merliniet
Het leven is niet zo zwart wit als dat het nu lijkt. Veelal kennen we veel meer grijstinten. Een beetje meer humor kan geen kwaad 😁.Het is tijd voor zelfreflectie - welke kwaliteit heb je maar schat je nog onvoldoende op waarde? Aan de andere kant kun je ook de neiging hebben om je zwakte weg te bagataliseren. Waar is dat goed voor? Ieder van ons kent zijn eigen zwaktes. Als jij je openstelt en je kwetsbare kant meer omarmd zul je ontdekken dat er een andere kwaliteit is die zich ermee bemoeid. Dan kun je een nieuw balans tussen die creeren.

Werking van de grabbo lezen?
http://shop.praktijkdeverrijking.nl/…/mer…/mystic-merliniet/

 
Ik wil mij uitschrijven   Account bijwerken

 De Verrijking
dr Kuyperkade 15zw
3142GB Maassluis
The Netherlands
 
 
 
 
 

Email Marketing door ActiveCampaign